Bestel nu je PELLENC Onderdelen bij Verda. 

PELLENC is het beste accugereedschapmerk, bestel nu je PELLENC Onderdelen bij Verda. VERDA Equipment is de leverancier van je PELLENC Producten. Doordat Verda korte lijntjes heeft met PELLENC frankrijk kun je bij Verda gemakkelijk je PELLENC machines kopen. Wij leveren snel PELLENC Onderdelen.

PELLENC Onderdelen bestel je gemakkelijk bij Verda.

 

PELLENC is dé fabrikant van elektro draagbare machines, apparatuur en gereedschappen. Sinds de oprichting in 1973 heeft het innovatieve bedrijf zich razendsnel ontwikkelt over heel de wereld. Het van origine Franse bedrijf voelt zich uitermate verbonden met de agrarische wereld, groengebieden en (lokale) overheden. PELLENC innoveert in het maken van geavanceerde gereedschappen met technologische innovaties om het werk van de mens te verlichten.

 

PELLENC Nederland

 

In korte tijd breidde PELLENC zich uit naar vele landen in Europa en later ook ver daarbuiten. Inmiddels heeft het bedrijf, mede door sterke drang naar innovatie, een groot bereik over heel de wereld. De afgelopen jaren neemt de populariteit van PELLENC opnieuw steeds meer toe in Nederland. Met een internationaal netwerk van 19 vestigingen, 800 dealers en 7 fabrieken in Frankrijk en elders in de wereld, wil PELLENC nu versneld vaste voet krijgen op de Nederlandse markt. Met een speciaal samengesteld team ondersteunt PELLENC professionele dealers die haar gereedschappen en accu’s verkopen. Daarnaast werkt PELLENC met een deskundige demonstrateur om gevestigde en nieuwe producten op locatie te demonstreren.

 

PELLENC Onderdelen dealer

 

Wij zijn er trots op dat wij één van de 800 PELLENC wereldwijde dealers zijn! Een combinatie van de uitmuntende producten van PELLENC en de uiterst goede service van VERDA Equipment brengt je aan het juiste adres. Samen werken we aan de best mogelijk service voor onze eindklant. Dit doen we onder andere met de beste prijs-kwaliteitverhouding, demonstratiedagen en een snelle levering. Verda staat voor snelle levertijden en goede service. Bestelde onderdelen worden dezelfde dag nog verzonden. Dit is allemaal mogelijk dankzij de ruime voorraad, de korte lijntjes met de PELLENC fabrieken in Frankrijk en een efficiënt distributienetwerk. Bestel nu je PELLENC Onderdelen eenvoudig bij Verda.

PELLENC Onderdelen GROOT.png

PELLENC Onderdelen accu
Bestel nu je PELLENC Onderdelen voor de PELLENC accu gemakkelijk bij Verda. 

PELLENC accu verda
pellenc grasmaaier verda
pellenc bosmaaier
pellenc heggenschaar verda
PELLENC Verda snoeischaar (10).jpg
PELLENC kettingzaag verda
pellenc schoffelmachine verda
pellenc handblazer verda